Dezvoltarea unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-11-02
Materia: Economie
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_Do
Lucrare de licenta despre Dezvoltarea unei societati comerciale
Un plan de afaceri bine intocmit se bazeaza pe alegerea strategilor cele mai pline de succes pentru firma.Fiecare intreprinzator ce intocmeste un plan de afaceri trebuie sa opteze inca de la inceput pentru un anumit tip de strategie sau pentru strategii combinate.Alegerea strategiei va trebui sa se faca astfel incat sa scoata in evidenta unicitatea si calitatea acesteia conferind firmei un potential crescut de performanta.Primul pas in analiza competitorilor consta in identificarea grupurilor de competitori. Abordarea se bazeaza pe identificarea clientilor si pe cererile acestora, pe competitorii pe care clientul ii alege ca furnizori si asociatiile de utilizatori ai produsului.

Competitorii pot fi descrisi dupa intensitatea competitiei lor intr-o afacere de referinta.Al doilea pas consta in identificarea grupurilor strategice, grupurile de firme competitive ce urmaresc strategii similare si au tehnologii si abilitati similare.Mobilitatea barierelor de structura intre grupurile strategice sunt importante intrucat ele pot proteja o strategie profitabila.Este important a identifica competitorii potentiali.Pentru a intelege comportamentul competitorilor este foarte util de a-i analiza din diferite puncte de vedere ca: marime, crestere si profitabilitate. Aceasta abordare ofera o apreciere a importantei relative a competitorilor pentru firma.O analiza a obiectivelor si a strategiilor utilizate in trecut, precum si a celor folosite in prezent, este foarte utila pentru stabilirea unei directii de intentie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea unei societati comerciale
Cuprins

Capitolul I. Fundamentarea teoretica a unui plan de afaceri.................................3
1.1. Introducere.....................................3
1.2.Cadrul legal.................................4
1.3.Cadrul juridic....................................4
1.4.Etapele infiintarii unei societati comerciale...................5
1.5.Planul de afaceri......................................8
1.6. Managementul firmei....................................31

Capitolul II. Planul de afaceri. Abordare practica pentru S.C. ATIC S.R.L......................................39
2.1.Prezentarea S.C. ATIC S.R.L................................39
2.2. Descrierea afacerii si a desfasurarii activitatii...............41
2.3. Partenerii de afaceri.............................42
2.4. Descrierea produselor comercializate.......................44
2.5. Resursele si administrarea societatii.......................46
2.6. Rezultatele financiare..................................47
2.7. Planul de afaceri - scopul planului..........................55
2.8. Studii si analize de piata.............................56

Capitolul III. Rezumatul planului de afaceri..........................67

Bibliografie..............................................82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dezvoltarea unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.