Dezvoltarea urbanistica a unei comune romanesti

Trimisa la data: 2010-06-28
Materia: Geografie
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_Ru
Lucrare de licenta despre Dezvoltarea urbanistica a unei comune romanesti
Activitatea economica traditionala din comuna este exploatarea si prelucrarea primara a lemnului, determinata de resursele forestiere valoroase: padurile de rasinoase existente in teritoriu.in comuna Pojorata isi desfasoara activitatea doua unitati forestiere cu capital de stat: "Sectorul de Exploatare" si "Fabrica de Cherestea lazi si Binale Pojorata" , apartinand - Sucursalei de Exploatarea si Prelucrarea Lemnului Campulung.

in afara acestor unitati mai exista 4 societati comerciale si 5 asociatii familiale de prelucrarea si comercializarea lemnului, dotate cu gatere si ferastraie circulare, pentru prelucrarea materialului lemnos.In anul 1996 pe raza comunei s-a debitat in cherestea, sau s-a prelucrat in atelierele de tamplarie, un volum total de 11400 mc material lemnos, din care 6400 mc (56 %) de catre societati economice cu capital privat si 5000 mc (44 %) in unitati de stat; cu o valoare totala a productiei de 2,28 miliarde lei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea urbanistica a unei comune romanesti

Cuprins

Scurt istoric..........3

1.Date de recunoastere a documentatiei..........42
Obiectul lucrarii......42

2.Stadiul actual al dezvoltarii urbanistice.........43

3.Propuneri de organizare urbanistice - reglementari......54

4.Concluzii.........70

Agricultura.........73

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dezvoltarea urbanistica a unei comune romanesti". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.