Diagnosticarea activitatii economice a firmei Floryis Surf & Play in vederea cresterii competitivitatii

Trimisa la data: 2009-04-07
Materia: Economie
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: florimihailescu
Lucrare de licenta despre Diagnosticarea activitatii economice a firmei Floryis Surf & Play in vederea cresterii competitivitatii
Preocuparile asupra comunicarii au relevat existenta mai multor tipuri de comunicare umana , facandu-se diferenta intre comunicarea intrapersonala (intracomunicarea) ,comunicarea interpersonala(intercomunicare) ,comunicarea in grup si comunicarea la distanta.

Primul tip de comunicare –comunicarea intrapersonala apare” ca fiind acel proces de comunicare la nivelul sinelui prin care un mesaj este “comentat “, argumentat de persoana care l-a perceput , care ii si raspunde “vorbind” cu sine insasi”.
In cadrul acestui proces de comunicare intalnim specificul individual al participantilor la actul comunicarii.

Un rol important in cadrul acestui tip de comunicare il are “perceptia” –adica actul prin care se ia in considerare lumea inconjuratoare, ceea ce devine cunoscut sau nu individului, ceea ce “este”.
In cadrul comunicarii perceptia presupune trei etape:acces ,constientizare si interpretare.

Capacitatea de perceptie a individului poate fi influentata si de alti factori precum intensitatea, miscarea, dimensiunea, asezarea, repetarea, contrastul, apropierea in timp si spatiu.

Un alt factor de influenta il reprezinta si factorii contextuali care includ cultura in care functioneaza individul ,sistemul social, relatiile intre indivizi cat si statutul individului.Cel de-al doilea tip de comunicare – comunicarea interpersonala – reprezinta acel proces de comunicare intre indivizi ce se gasesc fata in fata, asa cum este comunicarea didactica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Diagnosticarea activitatii economice a firmei Floryis Surf & Play in vederea cresterii competitivitatii

Lucrare de licenta despre Diagnosticarea activitatii economice a firmei Floryis Surf & Play in vederea cresterii competitivitatii
Cuprins

Introducere..................................................3
Capitolul I – Comunicare si negociere........................5

1.1 Comunicarea..............................................5
1.2 Tipuri de comunicare.....................................8
1.3 Comunicare în afaceri....................................11
1.4 Negocierea...............................................16


Capitolul II - Planul de afaceri al infiintarii firmei "Florys Surf&Play SRL"......................24

1. Sinteza planului de afaceri...............................24
2. Prezentarea generala a noii societati comerciale..........25
3. Definirea starii de spirit marketing......................27
4. Prezentarea noilor produse si/sau servicii................30
5. Echipa manageriala si resursele umane ale societatii comerciale.......34
6. Informatii financiare.....................................36
Concluzii privind eficienta afacerii propuse.................43

Capitolul III – Metodologia diagnosticarii activitatii economice la firma "Florys Surf&Play SRL" in vederea cresterii competivitatii...............44

3.1 – Analiza tranzactionala.................................44
3.2 - Identificarea punctelor “forte” si a punctelor “slabe” ale firmei “Floryis Surf & Play”........................................47
3.3 - Evidentierea oportunitatilor si a pericolelor mediului ambiant......51
3.4 - Identificarea starii de spirit necesar a fi aplicata în firma “Floryis Surf & Play”.................................................57

Capitolul IV - Planul de afaceri pentru extinderea firmei "Florys Surf&Play"........................70

Bibliografie................................................92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Diagnosticarea activitatii economice a firmei Floryis Surf & Play in vederea cresterii competitivitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.