Diagnosticarea financiara si evaluarea intreprinderii

Trimisa la data: 2010-06-02
Materia: Economie
Pagini: 104
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_Sf
Lucrare de licenta despre Diagnosticarea financiara si evaluarea intreprinderii
Activitatea preponderenta a societatii este activitatea de constructii- montaj, sector in care in cursul anului 1998, s-a realizat un volum de lucrari de constructii- montaj de 2-3 mld. lei/luna, materializat in lucrari de constructii industriale, constructii social- culturale, drumuri, platforme, piste de aviatie, lucrari edilitare si altele.

Societatea a realizat , in sfera sa de activitate, lucrari de mare importanta pentru viata economica si social- culturala a judetului Timis, astfel: Fabrica de Imbuteliere Coca-Cola Ti-misoara, Fabrica de vitrine frigorifice Frigorex Timisoara, hala de prese si modernizari platforme la Electromotor Timisoara, Fabrica de vata Timisoara, modernizare piste de aviatie si cladire Aeroport International Timisoara , Fabrica de Tigari Timisoara, Antene Telefonie mobila Timisoara, Uzina de apa nr. 5 si nr. 2 - 4 Timisoara, Bara de intretinere si deszapezire din Timisoara, Sala de sport - complex Rudolf- Walter Timisoara, Complex Comercial Metro Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea de Vest Timisoara, Centrala digitala MobiFon GSM Timisoara, Sediul Bancii Romane de Dezvoltare Sucursala Timisoara, Crown Pack Romania, Billa 1( zona Soarelui ), Billa( zona Circumvalatiunii), Solectron Timisoara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Diagnosticarea financiara si evaluarea intreprinderii

Cuprins

1. Prezentarea generala a societatii SC "Euroconstruct" SA .......3

2. Instrumente utilizate in analiza finaciara..........12

3. Analiza structurii financiare a patrimoniului.......15

4. Analiza echilibrului financiar......31

5. Diagnosticul gestionarii financiare ..........44

6. Diagnosticul randamentului financiar..........53

7. Riscul de faliment.........62

8. Evaluarea intreprinderii ......68

Anexe.........90

Bibliografie..........103

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Diagnosticarea financiara si evaluarea intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.