Diagnosticarea si evolutia leucemiei cu celule paroase - Metode clasice si moderne

Trimisa la data: 2010-10-18
Materia: Medicina
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_T
Lucrare de licenta despre Diagnosticarea si evolutia leucemiei cu celule paroase - Metode clasice si moderne
Controverse legate de originea si gradul de diferentiere a celulelor in leucemia cu celule paroase exista de foarte mult timp.Evidentierea localizarii genelor corespunzatoare lanturilor H si L imunoglobulinice si ARNm a indicat faptul ca in leucemia cu celule paroase celulele care prolifereaza sunt de tip LB.

Corespunzator genotipului celulei B, toate cazurile expun HLA-DR si antigene asociate LB. In plus, si neasteptat, toate cazurile demonstreaza factor de activare pentru limfocitul T (Tac) pentru celulele leucemice care reactioneaza cu anticorpi monoclonali anti Tac ce recunosc componente p53-57 a antigenului, receptorul IL-2 asociat cu exprimarea IL-2 pe celule T activate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Diagnosticarea si evolutia leucemiei cu celule paroase - Metode clasice si moderne

Cuprins


I. Introducere.........3

II. Partea teoretica..........4

III. Partea speciala.........52

IV. Concluzii...........76

V. Bibliografie..........77Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Diagnosticarea si evolutia leucemiei cu celule paroase - Metode clasice si moderne". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.