Diagnoza organizationala

Trimisa la data: 2010-04-17
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 149
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_Ru
Lucrare de licenta despre Diagnoza organizationala
Metodologia Q ofera un fundament pentru studiul sistematic al subiectivitatii si aceasta este principala sa caracteristica ce o face recomandabila tuturor cercetatorilor interesati in aspectele calitative ale comportamentului uman. Abordarea cea mai tipica este aceea in care unei persoane i se prezinta un set de enunturi referitoare la un anumit subiect, iar apoi i se cere sa le ordoneze, de obicei pe baza unui continuum "de acord" - "in dezacord".

Aceasta operatie se numeste "sortare Q" ("Q sorting"). Important este ca toate enunturile sunt nu expresii factuale, ci in exclusivitate chestiuni de opinie, iar acest lucru este accentuat si mai mult de faptul ca subiectului i se cere sa ordoneze aceste enunturi din propriul punct de vedere, deci in functie de semnificatia pe care el le-o atribuie, in functie de felul in care el le interpreteaza si de felul in care el se relationeaza la ele.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Diagnoza organizationala

Cuprins


Argument...........3

Metode cantitativ-calitative in diagnoza organizationala.....5
Metodologia Q........5

Analiza factoriala de tip Q, ca tehnica de analiza a datelor.......33
Stresul ocupational..........109
Modelul fiziologic............110
Modelul cauzal..........112
Modele tranzactionale.....113
Satisfactia Muncii........119
Comportamentul civic in organizatie & alte comportamente la locul de munca........126
Caracteristicile slujbei.......131
Controlul in cadrul postului........134
Cerintele postului.......135
Munca & implicarea angajatilor.......136
Munca si noutatea........137

Bibliografie..........145

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Diagnoza organizationala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.