Dinamica statistica a automobilelor

Trimisa la data: 2010-02-16
Materia: Politehnica
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adian_Io
Lucrare de licenta despre Dinamica statistica a automobilelor
Analiza dinamicii autovehiculelor necesita intai de toate, un numar insemnat de incercari si prelucrarea unei mari cantitati de date si informatii. Acest lucru nu ar fi posibil fara o aparatura performanta.
Necesitatea diagnosticarii cat mai eficace, precum si impunerea de catre autoritati a unor norme de poluare din ce in ce mai restrictive, au condus inevitabil, la aparitia si consacrarea sistemelor de control electronic al parametrilor functionali ai autovehiculelor [10; 19; 45; 46].

Sistemele permit achizitia si stocarea de date in timpul functionarii, existand posibilitatea salvarii si prelucrarii ulterioare a acestora cu calculatoare si softuri performante. Desi sunt complexe din punct de vedere constructiv, ele simplifica foarte mult procesul achizitiei datelor.Cercetarile experimentale efectuate de autor au urmarit:
pentru autovehicul, executarea unui numar mare de incercari pe cai de rulare diferite - pavaj cu dale mozaicate, asfalt; in conditii atmosferice variate - vreme insorita si calduroasa, ploaie sau lapovita si ninsoare. Stilurile de conducere adoptate au fost atat cel normal, cat si cel sportiv; pentru motor, realizarea unor incercari la sarcini partiale si totale;stabilirea performantelor de dinamicitate si de economicitate in diferite situatii functionale;

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dinamica statistica a automobilelor

Lucrare de licenta despre
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Studiul comparativ al stuadiului actual si al modului de abordare in cadrul tezei a dinamicii automobilelor.............6

Capitolul II Cercetari experimentale..................14

Capitolul III Studiul dinamicii statistice prin analiza in timp.................19

Capitolul IV Studiul dinamicii statistice prin analiza de corelatie..................25

Capitolul V Studiul dinamicii statistice prin analiza dispersionala..................31

Capitolul VI Studiul dinamicii statistice prin regresie.............37

Capitolul VII Studiul dinamicii statistice prin analiza spectrala................49

Capitolul VIII Studiul dinamicii statistice prin predictie..........58

Capitolul IX Concluzii generale, contributii principale si deschideri ale tezei de doctorat.................69

Bibliografie..............79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dinamica statistica a automobilelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.