Dirijarea si taxarea apelurilor internationale

Trimisa la data: 2009-07-16 Materia: Informatica Pagini: 189 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Loredana_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Dirijarea si taxarea apelurilor internationale
Prelucrarea numerica a semnalelor (voce, date, fax, semnalizare) permite compresia semnalelor si adoptarea unor coduri corectoare de erori ceea ce a permis marirea vitezei de transmisie la 22,8 Kb/s pe un canal intreg sau 11,4 Kb/s in canale cu viteza injumatatita.Codarea vorbirii permite reducerea spectaculoasa a debitului binar corespunzator. Codarea vorbirii care se bazeaza pe predictia lineara conduce in mod uzual la un flux de date de 13 Kbit/s. Exista si codoare ce realizeaza compresia dubla rezultand un debit de 6,5 Kbit/s. Se tinde spre reducerea debitului la 3-4 Kbit/s cu o oarecare diminuare a inteligibilitatii.

Codarea vorbirii introduce inevitabil distorsiuni de cuantizare. Considerand o unitate pentru distorsiunea de cuantizare 1QDU (Quantization Distorsion Unit) ca fiind distorsiunea introdusa de un coder de canal standard PCM de 64 Kbit/s, un codec GSM introduce 7 QDU.
Reducerea interferentei intre simboluri si protectia fata de zgomote se asigura prin egalizari adaptive ale caracteristicilor canalului (de exemplu folosind algoritmul Viterbi). Mobilitatea cu viteza mare a terminalului conduce la schimbarea rapida a geometriei canalului. Se prevad in fiecare fereastra de timp secvente de antrenare si de initializare a egalizatoarelor adaptive.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Dirijarea si taxarea apelurilor internationale

Cuprins

Memoriu Tehnic..........................................3

Capitolul I. Sistemul de telefonie celulara GSM.............................7

Capitolul II. Managementul retelelor GSM....................................37

Capitolul III. Managementul comunicatiei......................................64

Capitolul IV. Directii de dezvoltare in GSM..................158

Capitolul V. Aplicatie - Principii de dirijare si taxare a apelurilor internationale de la un abonat al PSTN spre un abonat GSM......................................................176

Abrevieri..........................................180

Bibliografie......................................188
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dirijarea si taxarea apelurilor internationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.