Discursul locuirii contemporane si imaginarul publicitar

Trimisa la data: 2010-05-10
Materia: Arte
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Valentina_D
Lucrare de licenta despre Discursul locuirii contemporane si imaginarul publicitar
Experienta spatiala nu este neutra ci investita cu caracteristici ale varstei, genului, pozitiei sociale si a relatiei cu ceilalti. Si pentru ca este perceputa si experimentata in moduri diferite se realizeaza ca un mediu contradictoriu si generator de conflicte prin care actantii iau parte si sunt cuprinsi in aceasta experienta spatiala. De aceea, notiunea de spatiu (in speta spatiul de locuit) este atat de complexa incat nu poate fi nici rezolvata nici redusa la o metoda empirica de cercetare.

Sensurile spatiului de locuit sunt in permanenta construite si reconstruite prin ceea ce de Certeau numea "spatial practice"; sensurile sunt supuse transformarilor. Putem in acest fel sa ne gandim ca "making space"e o actiune reiterativa, continua si complexa."Exista un fenomen valabil pentru orice tip de spatiu ocupat, organizat si amenajat de un grup de un grup de oameni, prin care acest grup translateaza catre spatiul respectiv problemele sale sociale specifice. Aceste probleme sociale se modifica odata cu evolutia grupului care include modalitati particulare de consum al spatiului."

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Discursul locuirii contemporane si imaginarul publicitar

Cuprins

Consideratii despre arhitectura si locuire.........3

Intr-o casa trebuie sa te simti "Woombish"........8

Arhitectura versus casa...........10

Evolutii ale spatiului de locuit..........14

Topografia locuirii........2

Publicitatea ca heterotopie.........23

Elemente de arhitectura in spatiul publicitatii.......26

Succedanee ale spatiului de locuit........32

Spatiul care seduce..........34

Altfel de spatii........36

Concluzii.......40

Bibliografie...........41

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Discursul locuirii contemporane si imaginarul publicitar ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.