Dispozitivul de utilizare a rolelor cu benzi adezive

Trimisa la data: 2010-03-26
Materia: Politehnica
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ni
Lucrare de licenta despre Dispozitivul de utilizare a rolelor cu benzi adezive
Datele CMD se obtin prin tratarea retelei logice a proiectului in raport cu o scara de timp care are ca origine o data t0 si se deruleaza catre viitor. Calculul CMD corespunde, intuitiv, intrebarii: daca proiectul incepe la momentul t0, cand se va termina el si care sunt termenele intermediare importante? Exprimarea "cel mai devreme" este introdusa prin conventie. in limbajul curent aceasta exprimare poate capata diferite semnificatii, in functie de context.

Datele CMT se obtin prin tratarea retelei logice a proiectului in raport cu o scara de timp care are ca origine o data tf si se deruleaza spre trecut. Calculul datelor CMT corespunde intuitiv intrebarii: daca proiectul se incheie la momentul tf, cand trebuie sa inceapa si care sunt termenele intermediare importante? Si in acest caz exprimarea "cel mai tarziu" este introdusa prin conventie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dispozitivul de utilizare a rolelor cu benzi adezive

Cuprins

Managementul proiectului..........3

Cercetarea initiala de piata......14

Specificatiile-obiectiv............31

Proiectarea conceptuala.........36

Proiectarea detaliata a produsului........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dispozitivul de utilizare a rolelor cu benzi adezive". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.