Distributia fizica a produselor SC Kubo Ice Cream Company SRL

Trimisa la data: 2010-10-15
Materia: Marketing
Pagini: 74
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paul_B
Lucrare de licenta despre Distributia fizica a produselor
SC Kubo Ice Cream Company SRL
In cursul ultimelor decenii, specialistii in domeniul marketingului au utilizat diversi termeni pentru a descrie fluxul fizic al marfurilor de la punctul de origine la cele de utilizare. Conceptul initial de distributie fizica a fost inlocuit de concepte mai cuprinzatoare, cum sunt "logistica" si "managementul lantului de aprovizionare/furnizare".

Una din definitiile de inceput ale distributiei fizice este cea propusa de Asociatia Americana de Marketing. Conform acestei definitii, distributia fizica consta in miscarea si manipularea bunurilor de la locul unde acestea sunt produse la cel in care sunt consumate sau utilizate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Distributia fizica a produselor SC Kubo Ice Cream Company SRL

Cuprins

Introducere............2

Capitolul I Distributia fizica........5

Capitolul II Inghetata-istoric si caracteristici.........22

Capitolul III Piata inghetatei..........37

Capitolul IV. Kubo Iceream Company SRL - important producator si distribuitor de inghetata...........46

Bibliografie..........74

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Distributia fizica a produselor SC Kubo Ice Cream Company SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.