Distributia fizica in cadrul unei retele de magazine

Trimisa la data: 2010-04-07
Materia: Marketing
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_Ro
Lucrare de licenta despre Distributia fizica in cadrul unei retele de magazine
Fluxul negocierilor cuprinde ansamblul tratativelor care au loc intre persoanele juridice si fizice implicate in sistemul distributiei in legatura cu traseele pe care va circula marfa, transformarile tehnice si economice pe care le va suporta, responsabilitatile si termenele de livrare. Pentru produsele de folosinta productiva un rol important in fluxul negocierilor il are utilizatorul care isi prezinta propriile cerinte privind pretul, caracteristicile calitative, termenele, modalitatile de transport, conditiile de instalare si probele tehnologice, serviciile post-vanzare.

Fluxul transferului titlului de proprietate este alcatuit din acte succesive de cedare-predare a titlului de proprietate asupra bunului economic de catre participantii la distributie prin vanzarea-cumpararea acestuia.Fluxul informational este alcatuit din ansamblul informatiilor care circula intre producator si cumparatorul final in doua sensuri: de la producator la consumator, in special informatii referitoare la produs si utilizarea acestuia; de la cumparator la producator, informatiile privind gradul in care produsul prin ansamblul caracteristicilor sale satisface asteptarile beneficiarului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Distributia fizica in cadrul unei retele de magazine

Cuprins

Capitolul I Distributia marfurilor - componenta a mizului de marketing..........2

Capitolul II Retelele de magazine - forma a distributiei marfurilor.............16

Capitolul III Sistemul de distributie fizica in cazul unei retele de magazine...........22

Capitolul IV Managementul distributiei in cazul unei retele de magazine............36

Capitolul V Prezentare genearala..............52

Capitolul VI Analiza sistemului de distributie pe exemplul Altex.........72

Bibliografie.............89

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Distributia fizica in cadrul unei retele de magazine". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.