Distributia si cunoasterea optiunilor strategice

Trimisa la data: 2009-09-14
Materia: Comert
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihai_Ci
Lucrare de licenta despre Distributia si cunoasterea optiunilor strategice
Fluxul produsului consta in deplasarea efectiva, fizica a produsului de la producator la consumator, adica din momentul incheierii procesului de productie, cand produsul este livrat, si pana la cumpararea acestuia de catre consumatori;6. Fluxul decontarilor cuprinde operatiile de incasari si plati, intelegerile privind termenele de plata, adaosurile comerciale, instrumentele de plata utilizate, monede utilizate in tranzactii. De multe ori, transferul proprietatii asupra produsului nu este insotit de incasarea contravalorii, acesta fiind un element esential al riscului comercial care determina blocaje financiare, dificultati in respectarea termenelor contractuale etc.

Toate aceste fluxuri se desfasoara intr-o stransa interdependenta, astfel incat, atunci cand producatorul se hotaraste asupra unei anumite modalitati de distributie, pe langa fluxul produsului trebuie sa tina cont si de celelalte fluxuri care il insotesc simultan sau paralel.
In Romania, ca de altfel in intreaga economie a tarilor din Estul Europei, sistemul de distributie a cunoscut mutatii substantiale dupa 1990, tendinta generala fiind de perfectionare si adaptare la o economie supusa unor insemnate modificari structurale. Un aspect negativ manifestat in aceasta perioada este cresterea lungimii canalelor de distributie in domenii unde acest lucru nu era necesar. Un asemenea aspect nu este insa caracteristic numai Romaniei sau Europei de Est.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Distributia si cunoasterea optiunilor strategice

Lucrare de licenta despre Distributia si cunoasterea optiunilor strategice
Cuprins

Capitolul I. Politica de distributie..................................3
Obiective.....................................................3
Rezumat..................................................3
Conceptul si continutul distributiei...............................3
Rolul si functiile distributiei............................7
Canalul de distributie................................9
Planificarea distributiei..................................23
Colaborare si conflict in procesul de distributie......................33
Integrarea canalului de distributie - conditii de colaborare..........39
Logistica...............................................40
Servirea clientilor.........................................45
Strategii de distributie........................................46

Bibliografie...................................................49

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Distributia si cunoasterea optiunilor strategice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.