Diversitatea si inovarea produselor si serviciilor bancare oferite de bancile din Romania

Trimisa la data: 2010-06-17
Materia: Finante-Banci
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: carmen maria
Lucrare de licenta despre Diversitatea si inovarea produselor si serviciilor bancare oferite de bancile din Romania
Lucrarea "Diversitatea si inovarea produselor si serviciilor bancare oferite de bancile din Romania" isi propune sa prezinte intr-o forma strucuturata produsele si serviciile bancare, respectiv definirea, clasificarea, cadrul legislativ precum si contributia la dezvoltarea economiei cu predilectie a economiei romanesti.

In prima parte a lucrarii am prezentat produsele si serviciile bancare respectiv clasificarea acestora iar in subcapitolul „Tipologia serviciilor si produselor bancare” m-am oprit asupra pretului, singurul element din mix care aduce venituri bancii. Un aspect important il reprezinta si subcapitolul care vorbeste despre constientizarea institutiilor de credit de a diversifica si inova produsele oferite clientilor.

Urmatorul capitol prezinta contributia Bancii Nationale a Romaniei si a institutiilor nefinanciare la dezvoltarea sau restrangerea produselor si serviciilor bancare. Deasemenea am facut o prezentare succinta a particularitatilor ofertei din cadrul institutiilor din Romania.
In ultima parte a lucrarii am realizat un studiu a primelor sase banci din sistem ierarhizate in functie de active. Am analizat cardul de credit ce se afla in promotie la fiecare banca iar mai apoi le-am ordonat in functie de rentabilitate analizand dobanda, limita de credit precum si diferitele avantaje oferite.

Am evidentiat la fiecare institutie de credit in parte diversitatea si inovarea produsului oferit persoanelor fizice generate de operatiunile active si totodata am facut si o prezentare succinta a serviciilor oferite de ATM-urile din strainatate. Am ales aceasta tema deoarece mi s-a parut interesanta si de interes cotidian si totodata o tema care se impleteste foarte bine specializarea pe care am ales-o.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Diversitatea si inovarea produselor si serviciilor bancare oferite de bancile din Romania

Lucrare de licenta despre Diversitatea si inovarea produselor si serviciilor bancare oferite de bancile din Romania
Introducere.........1
Capitolul I - Produsele si serviciile bancare........2
1.1. Definirea produselor si serviciilor bancare......2
1.2. Tipologia serviciilor si produselor bancare......3
1.3. Diversitatea si inovarea produselor si serviciilor bancare....7
1.3.1 Introducerea si dezvoltarea noilor servicii bancare........8

Capitolul II - Oferta de produse si servicii bancare...........11
2.1. Institutiile de credit – principalii ofertanti de produse si servicii bancare.....13
2.2. Institutiile nefinanciare si financiar nebancare......16
2.3. Oferta de produse si servicii bancare din Romania.....17
2.3.1. Rolul BNR in restrangerea sau dezvoltarea de produse si servicii bancare.....20
2.3.2. Particularitatile ofertei institutiilor de credit din Romania.....22
2.3.3. Contributia institutiilor nefinanciare si financiar nebancare la oferta de produse si servicii bancare......24

Capitolul III - Studiul de caz......25
3.1. Clasificarea primelor sase banci in functie de active din sistemul bancar romanesc.........25
3.2. Cardurile bancare...................27
3.2.1. Diversitatea si inovarea produselor oferite persoanelor fizice generate de operatiunile active-cardurile de credit......27
3.3. Analiza cardurilor bancare de credit de pe piata romaneasca la primele sase banci din sistem in functie de active ..............29

Concluzii...........38
Bibliografie........40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Diversitatea si inovarea produselor si serviciilor bancare oferite de bancile din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.