Divortul si criza familiala in perspectiva asistentei sociale

Trimisa la data: 2010-09-05
Materia: Sociologie
Pagini: 142
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Da
Lucrare de licenta despre Divortul si criza familiala in perspectiva asistentei sociale
Deteriorarea contextului social - economic, somajul, criza locuintelro, din urban, incertitudinea nu putea sa nu influenteze negativ nuptialitatea si dupa anul 1991, rata nuptialitatii se afla in scadere. Cu o valoare de 6,5 la mie si respectiv 145.000 casatorii in 1998, fenomenul se mentinea inca la valori ridicate in contextul european, dar schimbarile sunt bine instalate.

Varsta medie la casatorie a crescut cu un an atat la femei cat si la barbati. Credem ca toate aceste schimbari de intensitate si calendar sunt ireversibile si modelul cvasatoriei romanesti va cunoaste inevitabile schimbari, noile realitati socio-economice si in deosebi cele care intrevad, ducand, in timp, la o apropiere a modelului romanesc de cel vest-european, caracterizarea printr-o prevalenta mai redusa si o varsta medie considerabil mai ridicata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Divortul si criza familiala in perspectiva asistentei sociale

Lucrare de licenta despre Divortul si criza familiala in perspectiva asistentei sociale
Cuprins

Capitolul I Procesul si problemele divortului..............3

Capitolul II Criza familiala...............19

Capitolul III Luarea hotararii de divorta...............36

Studiu cantitativ privind luarea hotararii de a divorta prin analiza motivelor care duc la separarea in cuplu.............36

Capitolul IV Cauze si efecte ale separarii partenerilor de cuplu marital...........46

Studiu de caz nr. 1...............46

Capitolul V Forme de interventie................80

Anexe................119

Bibliografie.........139

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Divortul si criza familiala in perspectiva asistentei sociale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.