Divortul si influenta lui asupra dezvoltarii copiilor

Trimisa la data: 2009-05-16
Materia: Sociologie
Pagini: 39
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liviu_C
Lucrare de licenta despre Divortul si influenta lui asupra dezvoltarii
Societatea, privita in ansamblu, este o simpla aglomerare de indivizi legati unii de altii de interese. Afirmatia aceasta se pliaza foarte bine pe societatea romaneasca contemporana. De ce? Este de ajuns sa ne uitam in jurul nostru, la oamenii care formeaza comunitatea cu propriile valori ca sa afirmam fara nonsalanta, asa cum regasim si in paradigma utilitarista: "Casatoria este calea cea mai onesta de a te imbogati!"

Tema aleasa: Impactul divortului asupra copiilor din familie, este demna de a fi in vizorul cercetatorilor, dat fiind faptul ca elementul definitoriu si anume familia este de o importanta covarsitoare pentru societate.

Deoarece monoparentalitatea este foarte diversa, am decis sa ne axam pe un tip anume: monoparentalitate rezultata din divort. Acest tip de familie este cel mai raspandit si de aceea impactul este mai mare in societate.

In cercetarea de fata urmarim in mod special efectul divortului asupra copiilor, avand in vedere ca ei stau la baza formarii viitoarelor familii, chiar mai mult, a viitoarei societati.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Divortul si influenta lui asupra dezvoltarii copiilor

Lucrare de licenta despre Divortul si influenta lui asupra dezvoltarii copiilor
Cuprins

1. Argument............................2

2. Documentare teoretica...............2

3. Obiective...........................9

4. Metodologie.........................9

5. Documentare practica...............12

6. Analiza de continut................34

Bibliografie..........................39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Divortul si influenta lui asupra dezvoltarii copiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.