Documentele necesare transportului international de marfa

Trimisa la data: 2010-04-28
Materia: Transporturi
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_A
Lucrare de licenta despre Documentele necesare transportului international de marfa
Lichiditatea generala reflecta modul prin care activele circulante acopera datoriile pe termen scurt ale societatii comerciale. Conform recomandarilor Ministerului Finantelor lichiditatea generala ar trebuie sa inregistreze valori intre 2 si 2,5, ceea ce semnifica ca activele circulante ar trebui sa fie de doua ori mai mari decat datoriile pe termen scurt. Se poate observa din tabelul 4 faptul ca lichiditatea generala nu se incadreaza intre 2 si 2,5, avand valori sub 1,5 in fiecare an pentru care s-a realizat analiza. Crestera lichiditatii generale se datoreaza cresterii activelor circulante care au avut o viteza de crestere mai mare decat cresterea datoriilor pe termen scurt.

Dupa analiza lichiditatii generale constatam faptul ca activele circulante detinute de firma nu acopera datoriile pe termen scurt, doar in anul 2003.Lichiditatea imediata reflecta modul in care datoriile pe termen scurt sunt acoperite de disponibilitatile banesti de care dispune firma de transport. Conform reglementarilor Ministerului Finantelor valoarea acesteia este recomandata a fi cat mai aproape de 1, ceea ce semnifica ca disponibilitatile de care dispune firma ar trebui sa fie egale sau aproape egala cu datoriile pe termen scurt acumulate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Documentele necesare transportului international de marfa

Cuprins


Introducere...............3

Capitolul I Prezentarea societatii comerciale...........5

Capitolul II Analiza economico - financiara............10

Capitolul III Procesul de transport intrenational.......19

Capitolul IV Procesul de transport la SC BAT Medias SA.........48

Capitolul V Concluzii...........61

Bibliografie..............63


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Documentele necesare transportului international de marfa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.