Domeniile de activitate ale firmei

Trimisa la data: 2010-05-05
Materia: Economie
Pagini: 59
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_S
Lucrare de licenta despre Domeniile de activitate ale firmei
"Sc Pentaco SA" ocupa pe piata interna si externa o organelor de ansamblare un loc de challanger dupa MTS Tg Secuiesc si de specialist pentru o serie de familii de produse (suruburi cu locas hexagonal, cruciform).Preturile interne si externe practicate permit obtinerea de profit in limite acceptabile in continua crestere, preturile sunt competitive atat fata de producatorii interni cat si fata de preturile practicate pe piata externa.

Sc Pentaco SA este prezenta la toate targurile interne si internationale, unde de altfel a obtinut numeroase premii prin care se atesta atat calitatea produselor cat si a serviciilor prestate clientilor.Sc Pentaco SA este un furnizor competitiv pentru distribuitori de organe de ansamblare din Romania si din U.E. societatea exprta produse in urmatoarele tari: Spania, Germania, Franta, Italia, Anglia, Turcia, Ungaria etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Domeniile de activitate ale firmei

Cuprins

Capitolul I Caracteristici tipologice ale firmei.........3

Capitolul II Intrari de resurse materiale..........9

Capitolul III Strctura personalului..........14

Capitolul IV Calculatia costurilor.........22

Capitolul V Activitatea statistica a firmei.........24

Capitolul VI Rolul paghiilor economice in dezvoltarea activitatii agentului economic...........42

Capitolul VII Sistemul de management al firmei.......46

Capitolul VIII Analiza activitatii de birotica si secretariat a firmei...........57

Concluzii finale...........59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Domeniile de activitate ale firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.