Dominarea informationala in cadrul operatiilor militare

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Istorie
Pagini: 113
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Greta_C
Lucrare de licenta despre Dominarea informationala in cadrul operatiilor militare
O operatie este un grup de misiuni similare. Mai multe operatiuni specifice sunt indeplinite in cadrul fiecarei categorii. Tacticile, tehnicile si procedurile pentru diferite operatiuni se concentreaza pe instructie, ele nu pot stabili cursuri ale actiunilor pentru aceste misiuni.

O operatiune militara in conceptia NATO are 3 etape: etapa pregatitoare; etapa de desfasurare; etapa de finalizare. Etapa pregatitoare consta in pregatirea unitatilor si transportul pana la teatrul de operatiuni. In aria de operatiuni trupele sunt amplasate sub comanda unui comandant de teatru (transfer de autoritate). O parte importanta a etapei pregatitoare se desfasoara pe pamant national.Etapa de desfasurare reprezinta operatia propriu - zisa, iar activitatile desfasurate in etapa de desfasurare sunt discutate in cadrul acestei lectii si pe parcursul cursului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dominarea informationala in cadrul operatiilor militare

Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Operatii militare..........6

Capitolul II Dominarea informationala...........30

Capitolul III Procesul de planificare a operatiilor militare.......70

Capitolul IV Studiu de caz...........82

Concluzii si propuneri..........91

Bibliografie..........96


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dominarea informationala in cadrul operatiilor militare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.