Drept penal privind infractiunile savarsite prin folosirea armelor de foc

Trimisa la data: 2010-04-24
Materia: Drept
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_C
Lucrare de licenta despre Drept penal privind infractiunile savarsite prin folosirea armelor de foc
Cetatenii romani pot solicita organelor competente ale Ministerului de Interne, respectiv Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti sau Inspectoratul de Politie Judetean in cauza, in functie de domiciliul acestora, autorizatia de detinere a armelor de foc.

Armele si munitiile detinute de persoane fizice nu pot fi folosite decat in scopul pentru care s-a dat autorizarea. De asemenea, titularii permiselor sunt obligati sa pastreze la domiciliu armele si munitiile, in dulapuri incuiate si asigurate, astfel incat sa nu permita accesul la ele al persoanelor neautorizate. Dulapurile trebuie prevazute cu un compartiment separat, cu sisteme de inchidere cu cheie pentru pastrarea munitiei, a inchizatoarelor de carabina si a piesei a 3-a de la armele cu tevi basculante. Armele semiautomate se asigura cu sisteme fabricate special pentru blocarea tragaciului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Drept penal privind infractiunile savarsite prin folosirea armelor de foc

Lucrare de licenta despre Drept penal privind infractiunile savarsite prin folosirea armelor de foc
Cuprins

Capitolul I Elemente de drept penal material privind infractiunile savarsite prin folosirea armelor de foc ori la regimul acestora.........3

Capitolul II Notiuni generale privind constructia si functionarea armelor de foc.................23

Capitolul III Aspecte procesual penale si de tactica criminalistica privind cercetarea la fata locului in infractiunile savarsite cu arme de foc...............37

Capitolul IV Particularitatile cautarii, descoperirii, fixarii, ridicarii, ambalarii si conservarii urmelor armelor de foc...........42

Capitolul V Unele aprecieri privind valorificarea urmelor armelor de foc descoperite la locul savarsirii infractiunii..........84

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Drept penal privind infractiunile savarsite prin folosirea armelor de foc". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.