Drepturile femeii - studiu de caz

Trimisa la data: 2010-09-15
Materia: Drept
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_P
Lucrare de licenta despre Drepturile femeii - studiu de caz
In paralel cu protectia generala a drepturilor si libertatilor fundamentale, recunoscuta oricarei fiinte umane, comunitatea internationala a apreciat necesara o protectie speciala acordata anumitor categorii de persoane, care, prin situatia specifica in care se afla, sunt defavorizate de sistemul relatiilor politice, economice si sociale existente in multe state si, ca urmare, necesita masuri suplimentare de protectie, materializate prin garantarea unor drepturi specifice,menite a le proteja impotriva abuzurilor ce pot fi savarsite fata de ele.

In astfel de situatii se afla femeile,copiii si tineretul precum si persoanele handicapate.Toate aceste categorii de persoane s-au aflat in atentia comunitatii internationa- le,care,prin organizatiile care au ca obiect de activitate protectia drepturilor omului,indiferent ca acestea actioneaza la nivel universal sau regional, a adoptat masuri ce au avut drept scop realizarea acestei protectii speciale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Drepturile femeii - studiu de caz

Lucrare de licenta despre Drepturile femeii - studiu de caz

Cuprins

Introducere - Consideratii generale privind necesitatea
protectiei speciale a drepturilor femeii..............5

Capitolul I Garantarea egalitatii in drepturi I Garantarea egalitatii in drepturi a femeii cu barbatul cauzele inegalitatii in drepturi a femeii cu barbatul.....8

Capitolul II Protectia speciala acordata unor categorii
de femei aflate in situatii deosebite...........28

Capitolul III Mecanismul de garantare a drepturilor
femeii .............34

Bibliografie................41Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta " Drepturile femeii - studiu de caz". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.