E-administratia publica - Activitatea on-line specifica

Trimisa la data: 2010-06-04
Materia: Administratie Publica
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daria_Lu
Lucrare de licenta despre E-administratia publica. Activitatea on-line specifica
Sistemul informatic este inclus in cadrul sistemului informational si are ca obiect de activitate, in general procesul de culegere, verificare, transmitere, stocare si prelucrare automata a datelor.Plecand de la ideea ca sistemul informatic este subordonat procesului decizional, al carui rol este de a asigura functionarea normala ti optima a intregii activitati si de a reduce la minimum pierderile in caz de functionare anormala, consideram ca obiectivul oricarui sistem informatic trebuie sa fie subordonat obiectivului propriu-zis al unitatii economico-sociale.

Activitatile de exploatare si intretinere a sistemului informatic pus in functiune urmaresc asigurarea realizarii continue a parametrilor tehnici, economici si functionali ai sistemului respectiv in concordanta cu proiectul elaborat si cu dinamica cerintelor activitatilor de conducere si operative din unitatea respectiva. Acestor activitati le revine sarcina de realizare a exploatarii curente si a consolidarii functionarii sistemului informatic pus in functiune pe intreaga perioada pentru care s-a preconizat a fi utilizat, perioada care se inscrie intr-un ciclu.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre E-administratia publica - Activitatea on-line specifica

Cuprins


1. Introducere in e-Government.........3

2. Servicii publice e-Government........12

3. Cerinte ale dezvoltarii e-Government.......14

4. E-Government in Romania........18

5. Viziunea europeana asupra societatii informationale......26

Bibliografie........46
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "E-administratia publica - Activitatea on-line specifica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.