Echilibrul financiar si analiza diagnostic la o societate comerciala

Trimisa la data: 2009-07-08
Materia: Economie
Pagini: 109
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paula_G
Lucrare de licenta despre Echilibrul financiar si analiza diagnostic la o societate comerciala
Cauzele care duc la aparitia stocurilor se stabilesc si se studiaza pe cele trei stadii ale circuitului economic: aprovizionare, productie, desfacere. In stadiul aprovizionarii principalele cauze care duc la formarea stocurilor peste cele optime sunt: aprovizionarea cu materii prime si materiale peste necesitati; aprovizionarea inainte de termen; aprovizionarea sezoniera sau pentru nevoi suplimentare; materii prime si materiale ramase ca urmare a schimbarii sortimentelor sau tehnologiei unor produse; sistarea fabricatiei. Stocurile sub cele optime pot fi cauzate de lipsa de materii prime si materiale la furnizori; intarzieri in aprovizionare, depasirea consumurilor specifice.

In stocul productiei stocurile peste cele optime pot fi determinate de existenta unor loturi sau comenzi ramase in asteptare de materiale sau a schimbarii tehnologiei produselor; maririi duratei procesului de fabricatie; cresterii volumului de activitate. In stadiul desfacerii, stocurile peste cele optime apar ca urmare a cresterii productiei; schimbarea sortimentului; cresterea costurilor; existenta unui ritm mai accelerat al productiei decat cel al desfacerii. Stocurile sub cele optime pot aparea din cauza nefabricarii unor produse; reducerii costurilor; schimbarea sortimentelor in favoarea celor cu un cost mai redus.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Echilibrul financiar si analiza diagnostic la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I. Prezentare generala.....................................4
I.1 Scurt istoric.....................................4
I.2 Modu de constituire si obiectul de activitate....................5
I.3 Structura organizatorica si functionala......................7
I.4 Particularitati al eporcesului tehnologic si gama de produse.........................................10

Capitolul II. Analiza mijloacelor economice din patrimoniul firmei.......................................17
II.1 Analiza activelor imobilizate................................22
II.2 Analiza activelor circulante..............................24
II.3 Analiza patrimojiului net..............................34

Capitoul III. Analiza surselor financiare de acoperire a mijloacelor eocnomice.......................................................36
III.1 Analiza capitalurilor......................................37
III.2 Analiza provizioanelor.......................................47
III.3 Analia fondului de rulment....................................50
III.4 Analiza corelatiei dintre sursele financiare.....................56

Capitolul IV. Analia echilibrului financiar........................58
IV.1 Analiza echiliburlui financiar pe baza bilantului patrimonial.................................58
IV.2 Analiza echilibrului financiar pe baza bilantului functional...............................87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Echilibrul financiar si analiza diagnostic la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.