Economia intreprinderii privita ca functie comerciala

Trimisa la data: 2010-06-27
Materia: Economie
Pagini: 195
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AnaMaria_Oa
Lucrare de licenta despre Economia intreprinderi privita ca functie comerciala
Circuitul economic cu trei agenti
Luarea in considerare a economiilor gospodariile familiale si a nevoii de finantare a bunurilor de echipament necesare intreprinderilor conduce la integrarea institutiilor financiare in circuitul economic.In schemele precedente se admitea ca surplusul de venituri al gospodariilor familiale, in urma consumului, era pus la dispozitia intreprinderilor pentru finantarea investitiilor acestora.

De fapt, realitatea este mai complexa. Desigur, gospodariile familiale pot participa direct la finantarea cresterii intreprinderilor cumparand valori mobiliare (actiuni sau obligatiuni) si acordand imprumuturi intreprinderilor. Dar ele mai pastreaza o fractiune din venitul lor sub forma lichida (bilete de banca, conturi la vedere) pe care o numim tezaurizare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Economia intreprinderii privita ca functie comerciala

Cuprins

Capitolul I Intreprinderea in activitatea economica generala..........3

Capitolul II Crearea noilor Intreprinderi................31

Capitolul III Intreprinderea in evolutie................43

Capitolul IV Modalitati de abordare a intreprinderii...........66

Capitolul V Functiunea comerciala................79

Capitolul VI Functiunea de cercetare-dezvoltare............114

Capitolul VII Functiunea de productie.............125

Capitolul VIII Functiunea de resurse umane........153

Capitolul IX Functiunea financiar-contabila.......175

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Economia intreprinderii privita ca functie comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.