Efecte biomecanice datorate actiunii vibratiilor asupra sistemului mana-brat

Trimisa la data: 2010-05-19
Materia: Electrotehnica
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_F
Lucrare de licenta despre Efecte biomecanice datorate actiunii vibratiilor asupra sistemului mana-brat
Inainte de a se trece la a doua etapa in construirea modelului unui sistem dinamic , respectiv, modelare matematica, sunt necesare cateva consideratii preliminare.Principala problema in dezvoltarea unui model matematic o constituie alegerea variabilelor de stare. Variabilele de stare alese in mod obisnuit reprezinta descrierea inmagazinarii de energie si masa in sistem ( de ex: pozitii si viteze- pentru sistemele mecanice , tensiuni si intensitati- pentru sistemele electrice, nivele si debite- pentru sisteme hidraulice, temperaturi, presiuni si densitati pentru sistemele termice.)

Urmatorul obiectiv il constituie stabilirea ecuatiilor de echilibru pentru forte, momente, masa, energie sau scrierea relatiilor de compatibilitate ale sistemului in vederea descrierii modului in care sunt legate miscarile diverselor elemente componente ca urmare a interconectarii acestor elemente.Ultimul aspect esential este luarea in considerare a legii fizicii la care se supun diversele elemente componente ale sistemului : relatii mecanice intre forte si deplasari, relatii electrice intre tensiuni si curenti, relatii electromagnetice intre forta si campul magnetic, relatii termodinamice intre temperatura, presiune , energie interna, etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Efecte biomecanice datorate actiunii vibratiilor asupra sistemului mana-brat

Cuprins

Rezumat.........4

Summary........5

1.Tehnici avansate de modelare teoretica a organismului uman......6

2.Identificarea surselor de vibratii........18

3.Efecte biomecanice datorate actiunii vibratiilor asupra sistemului mana-brat.......28

4.Proiectarea unei proteze pentru mana.........37

5.Protectia impotriva vibratiilor........48

6.Concluzii.........55

Bibliografie........56

Anexe..........58

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Efecte biomecanice datorate actiunii vibratiilor asupra sistemului mana-brat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.