Efectele traficului rutier asupra mediului

Trimisa la data: 2009-08-27
Materia: Geografie
Pagini: 34
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_A
Lucrare de licenta despre Efectele traficului rutier asupra mediului
Impactul asupra ambientului este definit ca fiind influenta, chiar agresiunea produsa asupra mediului inconjurator, influenta produsa ca urmare a actiunii constiente a omului, cu sau fara perceperea constienta a tuturor efectelor acestei actiuni. In cazul in care actiunile omului au loc fara perceperea constienta a efectelor acestora, agresiunea se reverbereaza in timp si spatiu, putand avea efecte ireversibile.

Impactul drumurilor asupra mediului inconjurator este influenta sau chiar agresiunea produsa de executia, intretinerea si exploatarea drumurilor asupra mediului, influenta produsa ca urmare a actiunii constiente a omului (constructori si administratori de drumuri, utilizatori), cu sau fara perceperea constienta a tuturor efectelor acestei actiuni.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Efectele traficului rutier asupra mediului

Lucrare de licenta despre Efectele traficului rutier asupra mediului
Cuprins

Introducere. Motivatia alegerii temei referatului.............3

Influenta si agresiunea traficului rutier in perturbarea echilibrului ambiental...................6

Poluarea atmosferei provocata de traficul rutier. Emisia de poluanti in atmosfera.................8

Benzina fara plumb vs benzina cu plumb....................20

Automobilul prieten sau dusman?....................26

Surse de energie pentru automobile...............28

Concluzii si solutii pentru diminuarea impactului asupra mediului.......32

Bibliografie...............34

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Efectele traficului rutier asupra mediului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.