Efectul presiunii fiscale din economia de piata

Trimisa la data: 2010-08-23
Materia: Economie
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luciana_Lu
Lucrare de licenta despre Efectul presiunii fiscale din economia de piata
In analiza financiara, este foarte importanta distribuirea venitului si sursa de proprietate a capitalului. Desi utilizata exact aceeasi metodologie, a actualizarii, in functie de elementele pe care in mod obisnuit le vom include in volumul costurilor si beneficiilor, rezultatul va fi o masura a castigului la partea de capital cu care contrubuie la proiect fiecare dintre diversii participanti, publici sau particulari. Este apoi o decizie politica daca se doreste influientarea acelui castig prin taxe cu venit, conditii speciale de imprumut, reduceri de preturi sau oricare dintre celelalte instrumente la dispozitia societatii.

Analiza financiara poate arata ca entitate publica responsabila cu exploatarea unui proiect nu va avea incasari suficiente pentru a acoperi toate cheltuielile de investitie sau chiar de productie care se fac chiar asa fiind, proiectul merita totusi sa fie realizat, deoarece analiza economica dovedeste efectul favorabil al proiectului asupra societatii (sistem de irigatii).Analiza economica este deci de importanta tinand seama de structura stimulentelor asociate unui proiect de investitii propus. Nu ne va ajuta cu nimic sa avem un proiect rentabil din punct de vedere al intregii economii daca investitorii luati separat nu pot realiza profit din participarea lor la proiect.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Efectul presiunii fiscale din economia de piata

Lucrare de licenta despre Efectul presiunii fiscale din economia de piata
Cuprins

Capitolul I. Presiunea fiscala: geneza...........................3

Capitolul II. Politici fiscale utilizate in relansarea economica..................................6

Capitolul III. Analiza finalitatii sistemului fiscal.....................8

Capitolul IV. Analiza presiunii fiscale........................10

Capitolul V. Studiul de caz privind presiunea fiscala...............................37

Concluzii si propuneri.........................................101
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Efectul presiunii fiscale din economia de piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.