Eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei

Trimisa la data: 2010-03-07
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Veronica_An
Lucrare de licenta despre Eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei
In Romania , educatia fizica se dezvolta de-a lungul mai multor etape , iar primele reflectii teoretice apar in secolul al XVIII lea, cand incepe sa creasca interesul pentru scoala.Pe parcursul dezvoltarii societatii romanesti , educatia fizica devine accesibila tuturor indivizilor societatii, cu precadere celor sanatosi , indiferent de varsta , de sex, religie, sau optiune politica. Avand un puternic caracter formativ, in sensul pregatirii individului pentru integrarea in societate prin fortificarea organismului, dezvoltarea capacitatilor motrice, formarea unor deprinderi motrice aplicativ-utilitare , activitatea de educatie fizica va capata un statut bine pozitionat in Curriculum-ul National.

Ca si in exercitiile fizice, idealul educatiei fizice a evoluat de-a lungul timpului.Idealul este un model prospectiv , determinat de comanda sociala si de conceptia factorilor de decizie de la nivel national. Aceasta se realizeaza pe etape in concordanta cu idealul general de educatie si nu devine integral niciodata, deoarece comanda sociala , ca si societatea de fapt, este in continua schimbare.Idealul educational al societatii romanesti, consta in dezvoltarea libera , integrala si armonioasa a individualitatii umane, in formarea personalitatii autonome si creative.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei

Lucrare de licenta despre Eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei
Cuprins

Capitolul I. Introducere........................................3

Capitolul II. Fundamentarea teoretica...............................7

Capitolul III. Metodologia cercetarii................................63

Capitolul IV. Prezentarea si interpretarea rezultatelor............................................71

Concluzii si propuneri......................................89

Bibliografie...............................................92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.