Eficienta comunicarii verbale in domeniul managerial

Trimisa la data: 2010-05-07
Materia: Management
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_O
Lucrare de licenta despre Eficienta comunicarii verbale in domeniul managerial
Intreg comportamentul uman, in toate aspectele sale, este influentat de comunicare. Desigur ca in acest proces intervin si elemente ca vocea, tonul, gesturile, imbracamintea, etc., adica comunicarea non-verbala.
In procesul de comunicare, cele mai importante domenii ale limbii sunt: sintaxa, pragmatismul si semantica.Sintaxa, cu care suntem familiarizati din viata scolara, reprezinta setul de reguli care guverneaza alcatuirea propozitiilor si frazelor.

Ea ne permite sa combinam cuvintele in ordinea corecta, sa sesizam cum schimbarea acesteia poate modifica sensul comunicarii.Pragmatismul reprezinta modul in care se foloseste limba pentru a comunica si a tinge anumite scopuri, intr-un anumit context social. Cei care comunica trebuie sa fie mereu sensibili la context pentru ca acesta este cel care ne ofera informatiile sociale de care avem nevoie pentru a intelege actul comunicarii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta comunicarii verbale in domeniul managerial

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Comunicarea - considerente generale.............5

Capitolul II. Comunicarea organizationala.............12

Capitolul III. Categorii de public ale organizatiei..........30

Capitolul IV. Continutul si functiile managementului firmei in conditiile economiei de piata...............41

Capitolul V. Sistemul de management al intreprinderii..........48

Capitolul VI. Managerul si activitatea manageriala............57

Capitolul VII. Tehnici de management..............63

Concluzii............79

Anexe............83

Bibliografie...............85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta comunicarii verbale in domeniul managerial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.