Eficienta economica a investitiilor in economie

Trimisa la data: 2010-08-16
Materia: Economie
Pagini: 38
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_H
Lucrare de licenta despre Eficienta economica a investitiilor in economie
Dupa I. Bogdan investitia este efortul financiar actual facut pentru un viitor mai bun, creat prin dezvoltare si modernizare, avand drept sursa de finantare renuntarea la consumurile actuale sigure , dar si mici neperformante , in favoarea unor consumuri viitoare mai mari si intr-o structura moderna mai aproape de optiunile utilizatorilor, dar probabile.
Dupa alti cercetatori economici I Vasilescu si I .

Romanu investitia se defineste dupa doua sfere de cuprindere in sens larg inseamna investitie financiara definita ca orice plasament ce aduce un profit cum ar fi: cumpararea de actiuni sau titluri de valoare, plasamente banesti, alocare de fonduri pentru investirea in afaceri, iar in sens restrans , numita si investitie de capital ce se refera la achizitionarea de mijloace fixe si modernizarea lor.Indicatorii care evalueaza investitiile in economie sunt aceia care aduc un spor de venit in conditiile cresterii volumului de investitii, el fiind important in proiectarea cresterii economice .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta economica a investitiilor in economie

Cuprins

Capitolul I Eficienta investitilor.........3
Conceptul de eficienta economica...........3

Capitolul II Investitiile...........6
Conceptul de investitie.............6
Clasificarea investitiilor..........7
Documentatia pentru investitii......8
Eficienta economica a investitiilor.........9
Economiile si investiti........10

Capitolul III Studiu de caz.........19
1 Date generale .........19
2. Date tehnice a investitiei - Rentabilitate si risc......21
3. Durata de realizare si etape principale proiect.........35

Bibliografie..........38

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta economica a investitiilor in economie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.