Eficienta economica a investitiilor intr-un sistem de productie

Trimisa la data: 2010-11-11
Materia: Economie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihai_F
Eficienta economica a investitiilor intr-un sistem de productie
Notiunea de criteriu exprima un punct de vedere, principiu norma, pe baza caruia se face o clasificare, o definire, o apreciere. Formulare optiunilor de investitii, argumetarea lor impun in mod evident evaluari si determinarea cu ajutorul ridicatorilor valorici si naturali, pentru fiecare varianta de proiect.

O analiza corespunzatoare si o decizie optima in probleme de investitii sunt posibile metodologic si practic daca se dispune de criterii de apreciere a eficientei economice adecvate sistemului economic considerat, strategiei dezvoltarii sale economico-sociale, necesitatilor obiective ale reproductiei largite.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta economica a investitiilor intr-un sistem de productie

Cuprins


I Elemente de baza in conceptul investitiei........4

II. Evaluarea eficientei economice a investitorilor........16

III. Indicatorii economici ai eficientei investitiilor.......26

IV. Influenta factorului timp asupra procesului investitional.....45

5. Actualizarea - metoda specifica de evaluare dinamica a eficientei economice...........52

6 Eficienta economica a modernizarii si dezvoltarii capitalului fix in unitati de productie.......64

7. Fundamentarea deciziei optime de achizitie a utilajelor.........70

8. Aplicatie..........77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta economica a investitiilor intr-un sistem de productie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.