Eficienta economica a unei tehnologii

Trimisa la data: 2010-05-14
Materia: Economie
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ar
Lucrare de licenta despre Eficienta economica a unei tehnologii
Tehnologia Computer-to-Plate in esenta reprezinta procesul de pregatire a formei de tipar dirijat de computer prin metoda inregistrarii directe pe material de forma. Acest proces, ce se realizeaza prin intermediul expunerii de o singura sau mai multe raze de laser, este mai precis fiindca fiecare placa este prima copie originala executata din aceleasi date numerice. In rezultat se obtin puncte mai pronuntate, registru mai exact, reproducerea mai buna a diapazonului de tonalitati a imaginii initiale, distorsionarea mai mica a punctelor de rastru, cu accelerarea considerabila in acelasi timp a lucrarilor de pregatire si potrivire la masina de imprimare.

Tehnologia Computer-to-Plate are avantaje evidente in comparatie cu tehnologia traditionala cu utilizarea fotoformelor, care pot fi formulate astfel:reducerea timpului ciclului tehnologic de pregatire formelor de tipar (nu sunt necesare operatinile de prelucrare a fotomaterialelor, copiere fotoformelor pe placi de forma si in unele cazuri de prelucrare a formelor expuse);

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta economica a unei tehnologii

Lucrare de licenta despre Eficienta economica a unei tehnologii
Cuprins

Introducere.................3

Consideratii generale tehnologice...........8

Analiza economica...........14

Concluzii...................49

Bibliografia.........50
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta economica a unei tehnologii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.