Eficienta economica asupra furnalului cu gaz metan al unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-04-12
Materia: Politehnica
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_R
Lucrare de licenta despre Eficienta economica asupra furnalului cu gaz metan al unei societati comerciale
Notiunile aratate, au condus la necesitatea efectuarii de experimentari, in mai multe tari, in special in Japonia cu ajutorul furnalelor experimentate sau in furnale industriale.Rezultatele asemanatoare au obtinut si KATE STEEL la diferite cuptoare, pentru a masura compozitia gazului si repartizarea temperaturilor in zona oxidanta. Dupa rezultatele obtinute la cuptorul umplut cu cocs de la Kamayana fig. 7 prin insuflarea carbunelui, a crescut viteza reactiei a oxigenului.Temperatura in jurul zonei oxidante a devenit mai mica si zona oxidanta s-a largit.

S-a observat o mica crestere a prafului, fara o variatie sensibila a debitului de gaz. Trebuie mentionat ca gradul de ardere in zona oxidanta, depinde de natura carbunilor, de granulatie, de temperatura aerului si de rapoartele stoechiometrice. O alta marime ce influenteaza gradul de ardere este distanta de la lancea de insuflare la marginea gurii de vant.REINTJES si TAMLTRA au stabilit ca gradul de ardere creste cu cresterea acestei distante, insa cenusa se depune pe duza si gura de vant si poate duce la infundare. Rezulta ca pentru fiecare fel de carbune exista o distanta optima intre lancea de insuflare si marginea gurii de vant. NATIONAL STEEL a cercetat si modul de asezare a lancei, cu scopul cresterii gradului de ardere.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta economica asupra furnalului cu gaz metan al unei societati comerciale

Cuprins


Capitolul I Justificarea necesitatii de micsorare a consumului de cocs la furnale prin insuflare de praf de carbune.Insuflarea prafului de carbune la furnal.............3

Capitolul II Influenta insuflarii prafului de carbune (IPC) asupra parametrilor de functionare a furnalului.Rezultate obtinute pe plan mondial................7

Capitolul III Fundamentarea teoretica a oportunitatii si eficientei economice a functionarii furnalului nr. 5 - SIDEX Galati cu gaz metan si praf de carbune pentru o varianta de referinta........28

Capitolul IV Proiectarea modelului analogic tridimensional de simularea la rece a insuflarii prafului de carbune la furnal........60

Anexa.............63Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta economica asupra furnalului cu gaz metan al unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.