Eficienta globala a unei afaceri

Trimisa la data: 2014-07-14
Materia: Contabilitate
Pagini: 47
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: alexandra_16d
Lucrare de licenta despre Eficienta globala a unei afaceri
In aceasta lucrare am incercat sa prezint cea ce inseamna eficienta unei afaceri. Eficienta economica a unei afaceri are un caracter generalizator ea poate fi insa definita ca masura in care sa realizat efectul propus si s-a ajuns ulterior la considerarea eficientei ca insusire calitativa, ea nefiind altceva decat raportul dintre efectul Lucrarea de fata isi propune sa analizeze caracteristicile eficientei unei afaceri. O afacere este eficienta cand: realizeaza profit; profitul realizat apare pe termen mediu si lung , factorul timp avand un rol esential; Capitolul I. Eficienta activitatilor unei afaceri acest capitol isi propune sa ne introduca si sa ne familiarizeze cu ceea ce inseamna eficenta intr-un mediu de afaceri.

In acest capitol v-om vorbi despre eficienta activitatii de cercetare-dezvoltare, eficienta activitatii comerciale, eficinta activitatii de personal si eficienta managementului.Capitolul II. Eficinta sintetica a afacerii in acest capitol vom prezenta si analiza cei mai importanti indicatori analitici si sintetici ai eficientei.Capitolul III. Eficienta economica si sociala a activitatii de turism In acest capitol am prezentat la modul concret indicatorii unei activitati si anume activitatea de turism. Am ales aceasta activitate deoarece in ultimul timp se pune foarte mult accentul pe promovarea turistica a Romaniei. omice pentru un hotel.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta globala a unei afaceri

Cuprins

Introducere.................................3

Lista notatiilor ...................................................4

Lista figurilor si a graficelor........................................5

Capitolul I. Eficienta activitatilor unei afaceri..................6
1.1 Aspecte generale................................6
1.2 Eficienta activitatilor de cercetare - dezvoltare.........................6
1.3 Eficienta activitatilor comerciale..............................8
1.4 Eficienta activitatii de personal.................................................10
1.5 Eficienta managementului.................................................11

Capitolul II. Eficienta sintetica a afacerii.........................13
2.1. Indicatori analitici utilizati pentru aprecierea eficientei sintetice a afacerii..................................13
2.2. Indicatorii analitici de structura.............................21
2.3. Indicatori analitici de echilibru.....................................22
2.4. Indicatori analitici de gestiune.......................................24
2.5. Indicatori sintetici de apreciere a eficientei economice integrale..................................24

Capitolul III. Eficienta economica si sociala a activitatii de turism...............................................28

Studiu de caz. Eficienta economico-financiara a activitatii unui hotel55
Concluzii........................................39

Bibliografie................................................47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta globala a unei afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.