Eficienta programelor de schimbare organizationala

Trimisa la data: 2009-05-05
Materia: Psihologie
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oreste_P
Lucrare de licenta despre Eficienta programelor de schimbare organizationala
Prin selectia modelului dintr-un ansamblu mare de abordari teoretice si prin utilizarea a mai multor cadre dintr-un model, consultantii si managerii isi sporesc capacitatea de a gasi cai spre imbunatatirea organizatiei ce sunt compatibile cu scopurile diagnozei si care se potrivesc trasaturilor distinctive ale organizatiei respective.
Cercetarile arata ca patternurile organizationale si practicile manageriale ce solutioneaza problemele intr-un anumit tip de organizatie (ex., afacere de familie), nu se vor solda neaparat cu aceleasi rezultate intr-un alt tip de organizatie (ex., corporatii multidivizionale) (Friedlllander & Pickle, 1967).

Nivelul resurselor in ceea ce priveste dezvoltarea, stabilitatea, criza si declinul influenteaza rezultatele unei anumite practici manageriale (Whetten, 1987). Consecintele actiunilor managerilor sunt afectate si de strategiile organizationale, tehnologie, cultura organizationala, mediu, structurarea fortei de munca, marime, nivelul de birocratie (Permings, 1992).Ceea ce este evident este faptul ca interventiile structurale (ex., planificarea pe termen lung, reingineria) ce au fost candva populare au esuat in a oferi rezultate consistente asa cum au anticipat ca vor face.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta programelor de schimbare organizationala

Lucrare de licenta despre Eficienta programelor de schimbare organizationala
Cuprins

Capitolul I. Diagnoza organizationala - primul pas in eficientizarea strategiilor de schimbare........................................4

Capitolul II. Utilizarea modelelor si a cadrelor multiple de diagnoza..................................7

Capitolul III. Metode si instrumente de colectare a datelor..............................................14

Capitolul IV. Suportul empiric al implementarii procesului de diagnoza.................................18

Capitolul V. Obiectivul cercetarii.............................30

Capitolul VI. Prezentarea firmei..................................33

Capitolul VII. Pasii diagnozei..................................37

Capitolul VIII. Designul studiului...............................44

Capitolul IX. Concluzii............................................65

Bibliografie...........................................67

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta programelor de schimbare organizationala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.