Eficienta resurselor umane si modalitatile de crestere a acesteia

Trimisa la data: 2010-08-03
Materia: Resurse Umane
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_B
Lucrare de licenta despre Eficienta resurselor umane si modalitatile de crestere a acesteia
Pentru conservarea produselor agro-industriale se utilizeaza, in cazul noilor investitii instalatii frigorifice split si monobloc, prevazute cu compresoare ermetice sau semiermetice. In general problema spatiilor frigorifice se rezolva de catre beneficiari in mai multe moduri, fiecare necesitand o abordare distincta.O prima solutie este inchirierea in cadrul depozitelor frigorifice de mari dimensiuni (gen Antrefrig etc.) a unor spatii de dimensiuni mici, adecvate necesitatilor micilor intreprinzatori.

Instalatiile frigorifice cu care erau echipate aceste depozite functionau pe amoniac, cu costuri imense in ceea ce priveste consumul de energie electrica, vechimea instalatiilor este mare, piesele de schimb greu de procurat, in aceste conditii beneficiarii se orienteaza spre procurarea unor instalatii frigorifice de dimensiuni mici, cu puteri cuprinse intre 2.500...10.000 W, independente, cu consumuri rezonabile si fiabilitate ridicata. Acest gen de clienti solicita in afara de instalatia frigorifica propriu-zisa compartimentarea spatiilor respective, usi frigorifice etc. Oferta Midal Interfrig SRL acopera pe deplin necesitatile acestor clienti, preturile sunt accesibile pentru calitatea ridicata a echipamentelor respective.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta resurselor umane si modalitatile de crestere a acesteia

Cuprins


Capitolul I Modalitati de crestere a eficientei resurselor umane - element prioritar pentru unitatile economice din Romania........3

Capitolul II Prezentarea societatii comerciale S.C. Midal Group S.R.L...........27

Capitolul III Structura organizatorica a S.C. Midal Group S.R.L.......47

Capitolul IV Propuneri de crestere a eficientei resurselor umane......62

Concluzii.............90

Bibliografie..........95Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta resurselor umane si modalitatile de crestere a acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.