Eficienta utilizarii fortei de munca intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-07-23
Materia: Economie
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Suzana_F
Lucrare de licenta despre Eficienta utilizarii fortei de munca intr-o societate comerciala
Structura organizatorica se afla in relatie cu mediul ambiant in care functioneaza societatea putand fi considerata ca un sistem deschis. Componentele mediului ambiant, schimbarile care apar, pot produce modificari ale structurii solicitand adaptarea la noi cerinte a elementelor acesteia.Organizarea cunoaste, prin urmare, in orice unitate economica un anumit dinamism fiind supusa reinnoirilor periodice.
Structura este, in acelasi timp, si rodul optiunilor strategice ale managerilor si a conceptiilor acestora cu privire la organizarea unei societati care sa duca la atingerea unor obiective de productie si economice.

Ea este redata in principal prin intermediul organigramei.
In principiu, structura unei societati comerciale agricole se realizeaza prin imbinarea in anumite proportii a fermelor si a sectoarelor (compartimentelor de servire si functionale). Toate acestea se afla in subordinea organelor de Management participativ, care presupun existenta unui grup de manageri si de specialisti, reprezentanti ai proprietarilor care sa asigure organizarea, gestionarea si conducerea activitatii. Astfel, avem de-a face cu Adunarea Generala a Actionarilor si Consiliul de Administratie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficienta utilizarii fortei de munca intr-o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I. Performanta activittatii economico-financiare la S.C. SUINPROD VERGULEASA S.A.......................................3
1.1. Prezentarea generala a S.C. Suinprod Verguleasa S.A...........................................3
1.2. Potentialul tehnico - productiv...........................5
1.3. Situatia generala a activitatii de productie.....................12
1.4. Performanta managementului resurselor umane......................20
1.5. Performanta activitatii economice...............................25
1.6. Performanta activitatii financiare...............................36

Capitolul II. Piata si comercializarea produselor....................52
2.1. Dinamica productiei marfa si a preturilor de vanzare.....................................52
2.2. Piata societatii.......................................56
2.3. Tendinte pe plan extern la suine si carne de suine si influenta lor pentru Romania.........................................58

Capitolul III. Proiectarea performantei economice la
S.C. SUINPROD VERGULEASA S.A...................................60
4.1. Pricnipalele orientari strategice ale unitatii.......................................................60
3.2. Proiectarea pricipalilor indicatori economici de eficienta...........................................64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficienta utilizarii fortei de munca intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.