Eficientizarea activitatii publicitare pe baza teoriilor decizionale

Trimisa la data: 2009-07-18
Materia: Marketing
Pagini: 124
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mirela_P
Lucrare de licenta despre Eficientizarea activitatii plubicitare pe baza teoriilor decizionale
Dezvoltarea unei campanii publicitare, chiar si pentru un comerciant local este un proces foarte complex, de obicei cerand un numar destul de mare de specialisti in afara de promotor si de agenti. Aceste persoane si/sau grupuri aprovizioneaza ingredientele, materialele, sau serviciile folosite de promotor si de agentia de publicitate pentru a pregatii campania de publicitate. Importanta acestor specialisti variaza foarte mult in legatura cu tipul si complexitatea campaniei. Un interes particular il reprezinta media, deoarece transmite mesaje publicitare clientilor ( consumatorilor).

In cele mai multe situatii, media este independenta de promotor si de agentie. Acesta, promotorul, adesea prin agentie, cumpara timp, spatiu, sau facilitati pentru companie de la diversele mijloace mass-media.
Organizational, media este reprezentata promotorului sau agentiei printr-un grup de vanzatori. Acesti reprezentanti, care pot fi angajati ai mijloacelor media sau doar reprezinta mijlocul media intr-o comisie, vand si servesc nevoile agentiei sau promotorului citind ratele pentru timp si spatiu.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficientizarea activitatii publicitare pe baza teoriilor decizionale

Cuprins

Capitolul I. Publicitatea - Notiuni generale......................3
1.1 Locul, rolul si importanta activitatii publicitare in sistemul economic (economie nationala, zonala etc.).............................4
1.2 Importanta activitatii publicitare in promovarea si dezvoltarea activitatii unei firme.....................................7
1.3 Idei despre organizatiile care participa la activitatea publicitara...............................11
1.4 Planificarea mass-mediei............................14
1.5 Specificul realizarii caalupurilor publicitare....................19
1.6 Prezentarea structurii lucrarii.............................21

Capitolul II. Metode si algoritmi utilizati pentru creearea unui calup optimal.......................................22
2.1 Metoda croirii.................................23
2.2 Algoritmi de rezolvare a problemei de croire.......................28
2.3 Decizii multicriteriale - Problema liniara multicriteriala............................45
2.4 Metode de rezolvare.............................53
2.5 Determinarea coeficientilor de importanta..........................65

Capitolul III. Creearea unui calup optimal la societatea de televiziune PRO TV....................................69
3.1 Scurt istoric al mass-mediei in Romanei......................69
3.2 Prezentarea societatii de televiziune PRO-TV......................76
3.3 Construirea unui calup publicitar optimal utilizand programarea discreta..............................................78

Bibliografie...........................................123

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficientizarea activitatii publicitare pe baza teoriilor decizionale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.