Eficientizarea platilor cu cardul

Trimisa la data: 2010-09-11
Materia: Economie
Pagini: 74
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_C
Lucrare de licenta despre Eficientizarea platilor cu cardul
Functia de credit - unele carduri ofera posesorului posibilitatea utilizarii acestora pe baza unui credit de descoperire de cont, acordat de banca pana la un cuantum determinat, pe care apoi posesorul il restituie bancii pana la termenul convenit cu banca in contractul incheiat.

Functia de garantie - cardul constituie o garantie de solvabilitate a posesorului in relatiile cu comerciantii, iar acestia sunt asigurati ca vor fi platiti de emitentul cardului in cazul in care chitantele aferente operatiunilor de cumparare realizate prin utilizarea cardului nu vor fi onorate de posesorul cardului. In cazul in care la prezentarea chitantelor spre incasare la banca nu vor exista disponibilitatile necesare in contul posesorului cardului utilizat, banca emitenta se obliga solidar cu posesorul cardului sa plateasca chitantele respective.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficientizarea platilor cu cardul

Lucrare de licenta despre Eficientizarea platilor cu cardul
Cuprins

Capitolul I Cardul- instrument modern de plata..............4

Capitolul II Comertul electronic.............12

Capitolul III Plata cardurilor in Romania................21

Capitolul IV Organizarea platilor cu card de catre Banca Comerciale Romana................46

Capitolul V Concluzii si propuneri...............71


Bibliografie.................74

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficientizarea platilor cu cardul". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.