Eficientizarea procesului de management in comert

Trimisa la data: 2010-05-17
Materia: Management
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_I
Lucrare de licenta despre Eficientizarea procesului de management in comert
In mod general, productivitatea inseamna randamentul cu care sunt valorificati factorii de productie in economie. Ea se exprima prin raportul dintre produsul creat "bunuri si servicii" si factorii respectivi identificandu-se productivitatea capitalului, a investitiilor, a pamantului, a materiilor prime, a muncii etc. Notiunea cea mai uzuala este aceea de productivitate a muncii si fara o alta precizare se intelege totdeauna aceasta.

Natura activitatii comerciale determina particularitati in modul de participare a factorilor de productie la crearea produsului in aceasta ramura si, implicit, in masurarea productivitatii muncii. Produsul creat de comert este un serviciu marfa, de mijlocire a schimbului de marfuri intre producator si consumator, a carui marime este data de valoarea adaugata bunurilor sub forma adaosului comercial. In masurarea activitatii lucratorilor comerciali se ia insa in considerare intreaga valoare a produselor desfacute, inclusiv costul marfurilor platite furnizorului, astfel ca productivitatea muncii este mult diferentiata pe ramuri de comert in functie de acest cost.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eficientizarea procesului de management in comert

Lucrare de licenta despre Eficientizarea procesului de management in comert
Cuprins

Introducere.......................2

A. Elemente teoretice........................4
I. Specificul activitatii de comert..........5

II. Instrumente si tehnici manageriale.........10

III. Elemente teoretice ale functiilor conducerii.................47

IV. Prezentarea si analiza S.C. ALI BABA TOUR GTC S.A.............73

V. Studiu de caz: "Managementul in agentia Ali Baba Tours"........98

Concluzii...................110

Bibliografie................114

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eficientizarea procesului de management in comert". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.