Elaborarea si analiza bilantului contabil la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-03-29
Materia: Contabilitate
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_A
Lucrare de licenta despre Elaborarea si analiza bilantului contabil la o societate comerciala
In zilele noastre, o mai buna cunoastere a situatiei patrimoniului este strict necesara pentru a participa cu succes la viata economica si chiar (sau mai ales) sociala a unei intreprinderi. Prezenta lucrare urmareste stabilirea si analiza bilantului contabil, intrucat acesta este cel mai important si cel mai complex document al contabilitatii, care "oglindeste" activitatea agentului economic.

Titularul unui patrimoniu trebuie sa verifice situatia lui la o anumita perioada de timp, iar bilantul contabil este metoda prin care comerciantul evalueaza intreaga sa activitate pe parcursul unui exercitiu financiar.Chiar daca din cele mai vechi timpuri au existat tendinte ale negustorilor de animale, cereale sau metale pretioase de a-si socoti si consemna veniturile obtinute din negot, contabilitatea isi incepe istoria in Evul Mediu, o data cu aparitia primelor manifestari ale capitalismului si dezvoltarea economiei monetare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea si analiza bilantului contabil la o societate comerciala

Cuprins

Introducere...............11

Capitolul I Bilantul contabil - document de sinteza in teoria si practica internationala..............13

Capitolul II Lucrarile contabile de elaborare a bilantului contabil.Verificarea si certificarea bilantului...........41

Capitolul III S.C. "ICERP" S.A. baza de studiu privind elaborarea si analiza bilantului contabil............55

Capitolul IV Elaborarea bilantului contabil la S.C. "ICERP" S.A. la sfarsitulanului 2002...............55

Capitolul V Analiza performantelor intreprinderii pe baza indicatorilor bilantieri............72

Capitolul VI Concluzii si propuneri..........92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea si analiza bilantului contabil la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.