Elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare

Trimisa la data: 2009-11-07
Materia: Economie
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tudor_Ni
Lucrare de licenta despre Elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare
Veniturile financiare au inregistrat o scadere cu 70,9% fata de perioada precedenta in principal la veniturile din diferente de curs , deoarece modeda europeana a fost in regres .Cheltuielile totale au crescut cu 9,4%. Cresterea cheltuielilor totale in raport cu diminuarea veniturilor se poate explica prin faptul ca acestea au crescut ca urmare a inflatiei . In structura , cheltuielile financiare au inregistrat cea mai mare crestere aceasta datorindu-se diferentei de curs nefavorabil calculata atat la creantele de incasat in valuta cat si la valuta existenta in sold la 31.12.2005 .

Rezultatul brut al exercitiului - profit - a inregistrat o scadere cu 26,4% . In structura , rezultatul exploatarii a scazut cu 8,5% in timp ce activitatea financiara a inregistrat pierdere .Perioada 2005 - 2006 . In urma analizei efectuate s-a constatat : Veniturile totale au inregistrat o crestere de 12,57% fata de anul precedent aceasta datorindu-se cresterii veniturilor din exploatare cu 11,51% si a veniturilor financiare cu 68,31% .Veniturile din exploatare au crescut datorita cresterii vanzarilor si a numarului de contracte incheiate , iar veniturile financiare au crescut datorita cresterii preturilor la actiunile achizitionate .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare

Lucrare de licenta despre Elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare
Cuprins

Capitolul I. Strategia organizatiei, conceptualizare..................3

Capitolul II. Prezentarea generala a S.C. "SOCOM PIMEX" O.C..........................................10

Capitolul III. Analiza diagnostic a S.C. "SOCOM PIMEX" O.C..............................................27

Capitolul IV. Strategia de dezvoltare a S.C. "SOCOM PIMEX" O.C......................................40

Concluzii...........................................53

Bibliografie...............................................66
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.