Elaborarea strategiei de aprovizionare cu tehnica si materiale

Trimisa la data: 2010-05-18
Materia: Economie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_S
Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de aprovizionare cu tehnica si materiale
Clientii sunt cei care beneficiaza de produsele sau serviciile firmei. Pentru a supravietui o firma trebuie sa caute sa satisfaca in permanenta nevoile clientilor. De aceea, evolutia acestora trebuie urmarita in mod continuu si prognozata cu acuratete.Societatea comerciala S.C. PANGRAN S.A. are control asupra clientilor prin intermediul marketingului sau, chiar daca exista multi competitori pe piata.

Clientii sunt influentati de mediatizare, atributele produsului, carentele de distributie, pretul de vanzare, calitatea servicii lor etc. S.C. PANGRAN S.A. vizeaza toate categoriile de consumatori indiferent de varsta, sex, venituri, categorie sociala, deoarece produsele sale urmaresc satisfacerea uneia din necesitatile fundamentale - alimentatia zilnica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de aprovizionare cu tehnica si materiale

Cuprins


Capitolul I. S.C. PANGRAN S.A. Iasi - prezentare generala.....5

Capitolul II. Modul de organizare al compartimentului de aprovizionare..........13

Capitolul III. Programul de aprovizionare tehnico-materiala......29

Capitolul IV. Realizarea strategiei de aprovizionare tehnico-materiala.............58

Concluzii si propuneri.........82

Bibliografie........86Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea strategiei de aprovizionare cu tehnica si materiale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.