Elaborarea strategiei de marca si comunicare

Trimisa la data: 2010-04-16
Materia: Comunicare
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_F
Lucrare de disertatie despre Elaborarea strategiei de marca si comunicare
"Brandingul vine din interiorul nostru, din necesitatea umana de a ne proiecta identitatea, iar marcile exista pentru ca exista nevoia de identificare. Brandul este o manifestare a conditiei umane. Daca oamenii nu ar dori branduri, ele ar disparea" , este de parere Wally Olins. Prin branding orice companie primeste forta, identitate, un rol definitoriu si coeziune.

Marcile inseamna personalitate si individualitate, iar aceste aspecte au o putere mai mare decat produsul in sine. Nike nu este doar o pereche de pantofi sport, Coca - Cola este mai mult decat o bautura racoritoare. Totul este legat de aspectul emotional, care merge dincolo de simpla legatura cu obiectele fizice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marca si comunicare

Cuprins


Introducere............4

Obiectivele lucrarii........7

Metodologie.........7

Natura brandurilor.........9

Rebranding si strategii de rebranding......34

Studiu de caz - UPC-Astral.........59

Concluzii.........75

Bibliografie.........83

Anexe.........86

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea strategiei de marca si comunicare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.