Elaborarea strategiei de marca si comunicare pentru UPC-Astral

Trimisa la data: 2010-03-24
Materia: Comunicare
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_L
Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marca si comunicare pentru UPC-Astral
"Trasaturile de imagine care definesc marca trebuie sa se caracterizeze prin simplitate, claritate, posibilitatea observarii lor in realitate in mod tangibil. Ele trebuie sa constituie valori sociale la momentul respectiv si sa fie pertinente din punctul de vedere al publicului, adica sa raspunda orizontului de asteptare a acestuia."

Imaginea de marca a aparut din necesitatea de a da credibilitate si durabilitate principalelor forme de comunicare din cadrul organizatiei: comunicarea financiara, comunicarea sociala si interna, comunicarea comerciala si comunicarea institutionala. Comunicarea de marca face legatura intre cele patru forme de comunicare. Necesitatea de coerenta, de credibilitate a aparut datorita faptului ca publicul organizatiei stabileste cu aceasta o relatie bidimensionala: o relatie indirecta - in cadrul careia publicul isi formeaza o idee generala despre organizatie pe baza informatiilor vehiculate in presa, a contactelor cu persoane din interiorul organizatiei si cu produsele sau serviciile acesteia - precum si o relatie directa.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marca si comunicare pentru UPC-Astral

Cuprins


Introducere ............3

Natura brandurilor......9

Rebranding si strategii de rebranding..........32

Studiu de caz - UPC-Astral.........55

Concluzii .........70

Bibliografie.........77

Lista figurilor..........79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea strategiei de marca si comunicare pentru UPC-Astral". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.