Elaborarea strategiei de marketing intr-o societate contemporana

Trimisa la data: 2010-08-19
Materia: Marketing
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Raluca_O
Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marketing
intr-o societate contemporana
Politica globala de marketing este alcatuita dintr-un ansamblu coerent de strategii si tactici. Orientarea strategica a activitatii economice este o caracteristica a politicii de marketing a firmei moderne. Politica si strategia de marketing sunt notiuni diferite, ele aflandu-se in raport de la intreg la parte, fiecare avand o arie de cuprindere specifica.
Strategia este prin esenta ei conflictuala, orientata in raport cu adversarii ce apar pe piata.

Prezenta intreprinderii pe piata inseamna de fapt evolutia acesteia in cadrul unui mediu extrem de complex si aflat in permanenta miscare.Importanta si necesitatea mai accentuata a incorporarii actiunilor firmei intr-o viziune de perspectiva, intr-o politica unitara coerenta - politica de marketing - este rezultatul unui orizont mai putin transparent.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marketing intr-o societate contemporana

Cuprins

Introducere.............3

1. Locul si continutul strategiei de marketing in ansamblul politicii de marketing.........5

2. Fundamentarea strategiilor de marketing........11

3. Tipologia strategiilor de marketing.........17
3.1. Tipologia strategiilor de piata.........18
3.2. Tipologia strategiilor de produs........29
3.3. Tipologia strategiilor de pret..........32
3.4. Tipologia strategiilor distributiei.....35
3.5. Tipologia strategiilor promotionale.....38

Bibliografie............42

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea strategiei de marketing intr-o societate contemporana". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.