Elaborarea strategiei de marketing la S.C. FEPER S.A.

Trimisa la data: 2010-08-13 Materia: Marketing Pagini: 84 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Alexei_T
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marketing
la S.C. FEPER S.A.
In acceptiunea profesorului C. Florescu si a colaboratorilor acestuia, marketingul este definit ca "o conceptie moderna in orientarea intreprinderilor, concretizata intr-un ansamblu coerent de activitati practice, programate si organizate prin utilizarea unor metode si tehnici stiintifice."(2)Functiile generale, comune tuturor domeniilor de aplicare a marketingului, pe care acesta le indeplineste sunt urmatoarele: investigarea pietei si a necesitatilor de consum; conectarea dinamica a intreprinderii la mediul economico-social; satisfacerea in conditii superioare a nevoilor de consum si maximizarea eficientei economice (a profitului).

Posibilitatea unei firme de a realiza o orientare eficienta a activitatii acesteia, este oferita de investigatiile efectuate asupra mediului extern, anticiparea modificarilor in fizionomia acestuia. Deoarece, in prezent, firma este conectata la un mediu caracterizat prin dinamism sustinut, aceasta se confrunta deopotriva cu oportunitati si dificultati, si de aceea, pentru a raspunde promt la semnalele si schimbarile mediului trebuie sa posede o inalta capacitate de adaptare.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marketing la S.C. FEPER S.A.

Cuprins


Introducere......3

Capitolul I Strategia de marketing - componenta fundamentala a politicii de marketing.........4

Capitolul II Prezentarea Societatii Comerciale FEPER S.A. si a activitatii acesteia..........30

Capitolul III Strategiile de marketing adoptate de S.C. FEPER S.A............47

Capitolul IV Repere ale viitoarei strategii de marketing la S.C. FEPER S.A......59

Anexe..........71

Bibliografie..........83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea strategiei de marketing la S.C. FEPER S.A.". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.