Elaborarea strategiei de marketing la S.C. Feper S.A.

Trimisa la data: 2010-04-20
Materia: Marketing
Pagini: 126
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Violeta_P
Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marketing la S.C. Feper S.A.
In acelasi timp, firma are nevoie de o viziune de larga perspectiva, astfel ca toate actiunile curente trebuie integrate ]ntr-o conduita cu trasaturi durabile, acestea trebuie sa fie subordonate unor obiective pe termen lung. Conduita si obiectivele firmei pot sa fie afectate de catre instabilitatea mediului si a pietei, doar daca aceasta nu a fost gresit sau de loc luata ]n calcul. Importanta si necesitatea mai accentuata a ]ncorporarii actiunilor firmei ]ntr-o viziune de perspectiva, ]ntr-o politica unitara coerenta - politica de marketing - este rezultatul unui orizont mai putin transparent.(1)

Modalitatea ]n care o firma ]si concepe evolutia, orientarile de perspectiva si actiunile concrete pe care le pune ]n practica ]n acest scop ]i contureaza politica de marketing, ]nteleasa ca o maniera, ca un stil propriu de abordare a pietei.>(2) Alaturi de politica industriala, financiara, a resurselor umane, politica de marketing constituie o componenta a politicii generale a firmei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiei de marketing la S.C. Feper S.A.

Cuprins

Introducere...........4

Capitolul I Strategia de marketing - componenta fundamentala a politicii de marketing............6

Capitolul II Prezentarea Societatii Comerciale FEPER S.A. si a activitatii acesteia.......45

Capitolul III Strategiile de marketing adoptate de S.C. FEPER S.A............70

Capitolul IV Repere ale viitoarei strategii de marketing la S.C. FEPER S.A............89

Anexe...........109

Bibliografie.........125

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea strategiei de marketing la S.C. Feper S.A.". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.