Elaborarea strategiilor de produs in cadrul unor firme

Trimisa la data: 2009-06-10
Materia: Politehnica
Pagini: 130
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_D
Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiilor de produs in cadrul unor firme
Orientarea strategica a activitatii economice este o caracteristica definitorie a politicii de marketing a intreprinderii moderne. Necesitatea adaptarii continue a intreprinderii la schimbarea conditiilor interne si externe in care isi desfasoara activitatea a condus la cresterea importantei fundamentarii pietei si a consumatorului.
Investigarea actuala a pietei si studierea consumatorului actual si potential se afla in centrul cercetarilor de marketing fiindca reprezinta sursa fundamentala de informare a societatilor comerciale.

De aceea, toti specialisti in marketing isi dau seama ca in mod imperios piata trebuie studiata in profunzime, punandu-se accentul pe cunoasterea fortelor determinante si a influentei acestora. Aceste forte se refera la nevoile, motivatiile, atitudinile si reactiile cumparatorilor, la rivalitatea dintre firmele producatoare si produsele competente.
In prezent in actuala perioada de tranzitie, forma sub care marketingul isi capata adevaratul inteles este managementul marketingului, care poate fi numit si marketing total.Preocuparile de marketing si responsabilitatea pentru succesul acestuia trebuie sa fie prezente in toate compartimentele societatii comerciale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiilor de produs in cadrul unor firme

Lucrare de licenta despre Elaborarea strategiilor de produs in cadrul unor firme
Cuprins

Introducere.........................................6

Capitolul I. Strategia - definitii, caracteristici, tipologie.........................................7

Capitolul II. Orientarea de marketing - o necesitate in proiectarea strategiei firmei.....................................28

Capitolul III. Piata si mixul de marketing........................33

Capitolul IV. Analiza diagnostic - suportul elaborarii strategiilor in firme....................................40

Capitolul V. Elaborarea si implementarea strategiei........................................53

Capitolul VI. Prezentarea societatii............................61

Capitolul VII. Prezentarea produselor SC Plastor SA si a strategiei de marketing pentru "bidon de 60 l casnic"..............................67

Capitolul VIII. Orientarea dupa costuri a pretului.......................................78

Capitolul IX. Consideratii generale asupra procesului de presare la rece...........................................86

Capitolul X. Analiza piesei.................................85

Capitolul XI. Tehnologia de prelucrare prin presare la rece....................................89

Capitolul XII. Proiectare stantei de perforat-retezat...........................................113

Capitolul XIII. Norme privind executarea sculei si NTS.............................................124

Bibliografie..............................................129

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elaborarea strategiilor de produs in cadrul unor firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.