Elemente ale managementului serviciilor Internet particularizate intr-o aplicatie informatica

Trimisa la data: 2010-08-01
Materia: Informatica
Pagini: 138
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_S
Lucrare de licenta despre Elemente ale managementului serviciilor Internet particularizate intr-o aplicatie informatica
Asa-numitele "restrictii" (sau "constrangeri" - constraints) au fost mereu un subiect tabu in lumea bazelor de date relationale. Dintre acestea, cea numita FOREIGN KEY este un caz special deoarece ea este menita sa asigure integritatea referentiala unei baze de date (una dintre cele 12 reguli enuntate de Dr. Codd), iar unii experti refuza sa incadreze un SGBD in categoria relationala daca nu implementeaza aceasta restrictie intr-o maniera declarativa.

MySQL nu dispune de aceasta caracteristica, dar permite scrierea clauzelor foreign key pentru "compatibilitate" si cu scop explicativ. Mai mult chiar, creatorii lui MySQL explica in manual ca aceste chei straine nu sunt recomandate si, de fapt, nu avem nevoie de ele niciodata.
PostgreSQL, in schimb, dispune de o implementare riguroasa a standardului SQL92 pentru foreign key, atat ca restrictie la nivel de coloana cat si la nivel de tabela.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elemente ale managementului serviciilor Internet particularizate intr-o aplicatie informatica

Lucrare de licenta despre Elemente ale managementului serviciilor Internet particularizate intr-o aplicatie informatica
Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Studiul si analiza sistemului existent..........4

Capitolul II Managementul servicilor internet............20

Capitolul III Arhitectura de implementare a platformei..........22

Capitolul IV Prezentarea platformei............44

Capitolul V Testarea aplicatiei..........68

Anexe.............72

Script-urile folosite in cadrul aplicatiei...........72

Bibliografie..............137

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elemente ale managementului serviciilor Internet particularizate intr-o aplicatie informatica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.